top of page

Opleidingen

Sinds begin jaren '80 was het Kimura Shiatsu Instituut (KSI) een gevestigde waarde in Gent en bood een 4-jarige professionele shiatsu opleiding aan. In 2012 werd het onderdeel opleidingen gestopt en werd dit overgenomen door de Shiatsuschool Manipura. Deze samenwerking is stilgevallen maar niet getreurd.

Wegens de grote vraag is er op het initiatief van enkele ex-studenten van het KSI een overleg aan de gang om een nieuwe Shiatsu school in Gent op te richten en zo opnieuw een kwalitatief hoogstaande opleiding aan te bieden zoals dit voorheen decennia lang het geval was. Als alles loopt zoals voorzien, zou die kunnen van start gaan tegen het schooljaar 2017/2018.

 

We houden jullie op de hoogte!

Teneinde een gezonde 'work-life balance' te behouden, wordt er momenteel geen bijkomend cliënteel aangenomen.

Indien u een shiatsumassage wenst, verwijs ik u graag door naar de website van de Belgische Shiatsu Federatie (erkende beroepsvereniging) www.shiatsu.be waar u de contactgegevens van de erkende shiatsubeoefenaars kunt terugvinden of naar de website naar de Belgische Massage Federatie www.massagefed.be (erkende beroepsvereniging) voor relaxatie massages.

bottom of page