top of page

Wie?

Jo Gevaert is erkend, als shiatsubeoefenaar en lesgever relaxatieshiatsu, door de Belgische Shiatsu Federatie (beroepsvereniging erkend door de FOD Economie) en als relaxatiemasseur door de Belgische Massage Federatie (beroepsorganisatie erkend door de FOD Economie). Hij begon in 2007 met de 4-jarige shiatsu opleiding in het Kimura Shiatsu Instituut. Nadien verdiepte hij zich in structurele shiatsu in de shiatsuschool Energywork. Jo is nog steeds bezig met voorgezette opleidingen om zich verder te bekwamen in shiatsu en aanverwante technieken bij binnen -en buitenlandse specialisten. Jo assisteerde enkele jaren bij de shiatsu opleidingen in het Kimura Shiatsu Instituut te Gent en gaf nadien les in de shiatsuschool Manipura te Gent. 
Naast shiatsu beoefent Jo ook
Aikido (Japanse krijgskunst) en ZaZen (Japanse zitmeditatie) om zijn eigen gezondheid en conditie te bewaren.

 

In zijn shiatsupraktijk te Sleidinge legt hij zich ten volle toe op het perfectioneren van zijn techniek met een voortdurend streven naar uitmuntendheid waarbij hij als eeuwige leerling een weg volgt die nooit zal eindigen.

Er wordt steeds richting gegeven aan de shiatsumassage door met volle aandacht de gepaste technieken toe te passen die een evenwichtige tonus bewerkstelligen in het lichaam. Hierdoor wordt er steeds, een op maat, shiatsumassage gegeven waardoor de cliënt gemakkelijker zijn spanningen kan loslaten en revitaliseert.
 

Samengevat kan je stellen:

"De gepaste techniek, op de gepaste plaats en het gepaste moment"

 

of in het Japans: "Ki Do Ma"

Zo wordt er een moment van rust en kalmte gecreëerd waar je tot jezelf kunt komen en waar lichaam & geest een meer natuurlijk evenwicht kunnen terug vinden. 

 

Echte quality-time!

"Ki Do Ma"

Kalligrafie van Kishi Akinobu Sensei

Jo heeft het volledig opleidingstraject als shiatsubeoefenaar met succes afgelegd en beschikt over de getuigschriften zoals bepaald door de Belgische Shiatsu Federatie. Shiatsu Jo Gevaert voldoet aan alle opgelegde eisen van de Belgische Shiatsu Federatie (vereiste getuigschriften, deontologische code, verzekering beroepsaansprakelijkheid, ...) alsook aan deze van de Belgische Massage Federatie. Zo heeft u de garantie dat er kwaliteitsvolle shiatsu wordt aangeboden die voldoet aan de strenge normen van deze beroepsverenigingen.

bottom of page